Status fra Mads Langkilde

Winter series 2020

De første fire turneringer som professionel har været super lærerige.

I de første to turneringer på Lumine i Spanien var der noget med spændingsniveauet, som jeg lige skulle finde ud af. Det kostede en dårlig start i begge turneringer.

Det tog jeg så ved lære af og fandt en måde, jeg kunne slappe mere af på, inden jeg skulle ud. 

Jeg spillede rigtig fint på Catalunya, hvor jeg blev nr. 26 i den første turnering. 

I den anden turnering på Catalunya kom jeg rigtig fint fra start med en runde i -3, men det kunne jeg desværre ikke følge op med i anden runde, og det blev til et misset cut – ét slag for meget.

Lærerige erfaringer

Jeg har som sagt lært en del i mine første turneringer som professionel. Jeg skal lære at slappe mere af inden jeg skal ud, finde en rutine, som kan gøre mig mere afslappet 10-15 min., før jeg skal ud. En anden ting, som jeg tager med, er, at man skal tage lige meget tid til hvert slag, og at jeg ikke skal slå, før jeg har committet mig 100% til en beslutning.

Træning

Det, jeg kæmpede mest med i Spanien, var putningen. Jeg havde allerede planlagt, hvordan min træning skulle se ud, da jeg kom hjem, men den plan blev jeg nødt til at lave lidt om på grundet Corona og lukningen af banen.

Jeg har brugt en del tid på at slå bolde på Charlottenlund Travbane Lunden, og så har jeg været så heldig at få et firmamedlemskab til Simon’s, som stadig holder åben, og hvor jeg har fået spillet en masse. 

Bh.
Mads Langkilde

Det blev også til en hole-in-one på en af træningsrunderne i Simon’s

Tilmeld dig vores nyhedsbrev