Status fra Oliver Percy-Smith

Sæsonstart i Spanien

Inden Danmark lukkede helt ned pga. Coronasmitte, var jeg en lille måned i Spanien for at tage hul på min 2020-sæson. Sammen med Russell Taylor og mine andre nye trænere følte jeg mig velforberedt og klar til at tage hul på en god sæson. Jeg har især haft rigtig meget fokus på min mentaltræning, og jeg har lagt et grundigt arbejde i at udvikle de mentale dele, som kan løfte mit golfspil til et nyt niveau.

Mental udvikling

Resultatmæssigt blev ikke helt, som jeg havde håbet på, men vigtigst for mig, så mærkede jeg en stor udvikling mentalt. Den udvikling, jeg har kunne mærke, er et bedre fokus på banen, mindre stress over dårlige slag og at holde mit fokus på det, der er vigtigt for mig. Jeg har haft mere fokus på processen og har faktisk ikke gået enormt meget op i scoren. Det bedste resultat blev en 31. plads.

Coronavirus lukker turneringer

Jeg nåede heldigvis hjem, inden Spanien lukkede helt ned pga. Coronavirusset. Jeg landede dog til den lidt triste nyhed, at de første fire turneringer på dansk grund er blevet udskudt. Det er selvfølgelig langt vigtigere, at vi alle kommer sikkert igennem det her. Meeen, jeg ville lyve, hvis ikke at jeg sagde, at jeg allermest har lyst til at spille turneringer nu!

Vi bliver alle nødt til at tilpasse os. Min plan efter Spanien var at skulle træne en masse på banen og arbejde videre på de ting, som har fungeret både godt og dårligt i de fire turneringer.

Hjemmetræning

Med alle golfklubber lukket ned har jeg måtte tilpasse mig med en lidt alternativ driving range i mine forældres have, som I kan se på billedet. Det er ikke helt optimalt, men jeg har da mulighed for at holde træningen kørende.

Jeg håber, du og dine nærmest kan holde jer sunde og raske i denne her tid, og måske kan I som mig være kreative med lidt hjemmetræning.

Jeg glæder mig til at se alle i klubben igen, når der forhåbentlig snart kan åbnes op for den.

Alt det bedste
Oliver Percy-Smith

Tilmeld dig vores nyhedsbrev