Tilmelding til Breddesport og Regionsgolf 2024

Så er det tid til at melde sig til Breddesport – inklusive Regionsgolf – i 2024

Nu er det blevet tid til at tilmelde sig næste års Breddesport, som er et tilbud til alle medlemmer udenfor Eliten, der ønsker at spille konkurrencegolf og repræsentere klubben i holdkampe mod andre klubber. Breddesport omfatter i 2024 både hold i Regionsgolf og i Danmarksturneringen.

Regionsgolf

Regionsgolf arrangeres af RegionsGolf Danmark (RGD), og er Danmarks største holdturnering for både dame og herre klubgolfere. Holdene er opdelt i rækker opdelt efter alder og handicap, så der et hold for alle. Det er både spændende og sjovt at spille mod andre golfere på samme niveau som en selv, og kendetegnet for Regionsgolf er, at der altid er en hyggelig og afslappet atmosfære.

I Regionsgolf afvikles alle matcher som hulspil uden handicap, og i kampene består et hold af 2 damer og 4 herrer, som spiller én damesingle, tre herresingler og én mixed Foursome. Kampene spilles primært på hverdage om eftermiddagen, men kan også ligge i weekenden om eftermiddagen. Så selvom du er erhvervsaktiv, er der god mulighed for at være med.

De indledende runder forventes afholdt i perioden slut april – start juli 2024, og det forventes at man i den periode i rimelig grad står til rådighed for sit hold.

Læs meget mere om Regionsgolf på:
https://www.fggolf.dk/breddegolf/
https://regionsgolf.dk/

Danmarksturneringen

I 2024 har Breddesport tilmeldt et Superveteranhold til Danmarksturneringens Kvalifikationsrække.

Danmarksturneringen er en landsdækkende turnering for klubhold under Dansk Golf Union (DGU). Grundspillet afvikles som puljespil i Øst og Vest med 6 spillerunder (3 weekender), hvorefter Danmarksmesterskaber for klubhold og oprykning afgøres i en weekend med finale- og oprykningsspil.

I Danmarksturneringen afvikles alle matcher som hulspil uden handicap (eventuelt oprykningsspil i Kvalifikationsrækkerne dog som slagspil). I kampene består Superveteranholdet af 2 damer og 5 herrer, som spiller én damesingle, fire herresingler og én mixed Foursome.

Spilledatoerne for grundspillet er i 2024: 25.-26. maj, 15.-16. juni og 10.-11. august. Opryknings- og finalespil:  14.-15. september.

Læs mere om Danmarksturneringen på:
Danmarksturneringen | Dansk Golf Union

I Furesø Golfklub er der en egenbetaling på 100 kr. for deltagelse på Danmarksturneringhold til dækning af faktiske omkostninger i forbindelse med afvikling af Danmarksturneringsweekender på hjemmebane.

Tilmelding

I Furesø Golfklub kan man kun være fast tilknyttet ét hold under Breddesport, og for herrespillere gælder desuden, at man ikke samtidig kan spille på et hold under Eliten.

For at deltage i Regionsgolf skal man være fyldt 21 år inden udgangen af 2024, have hjemmeklub og være ’fuldt medlem’ af Furesø Golfklub, samt have et HCP registreret i GolfBox.

Så damer og herrer – gå ind og tilmeld jer via GolfBox:
https://tourentry.golfbox.dk/?cid=4203325

Sidste frist for tilmelding er søndag den 12. november 2023.

Hvis man ønsker at spille på et bestemt hold eller i en bestemt række, er der mulighed at angive dette ved tilmelding. Breddesportsudvalget vil gøre sit bedste for at efterkomme alle sådanne ønsker, men samtidig skal holdsammensætningen naturligvis ’gå op’ med antal tilmeldte hold, antal tilmeldte spillere, samt ikke mindst HCP-, alders- og kønsfordeling.

Ud over kampene er der typisk også træningsrunder, fællestræning, kvalifikationsrunder og andre holdaktiviteter. Af hensyn til sammenspil, holdånd og muligheder for at sætte det stærkeste hold, er det derfor ønskeligt, at man kun tilmelder sig, hvis man har lyst til og mulighed for deltagelse i disse holdaktiviteter.

Til hvert hold oprettes en bruttotrup af en vis størrelse, så der altid bør kunne stilles hold til kampene. Af hensyn til kaptajnens planlægning forventes det derfor, at man har mulighed for at deltage i et rimeligt antal af de planlagte kampe.

Den endelige holdfordeling for 2024 fastlægges af Breddesportsudvalget senest midt januar 2024. Eventuelle senere ønsker om skift fra et hold til et andet, skal aftales med begge kaptajner, og meddeles til Breddesportsudvalget.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Breddesportsudvalget.

Breddesportsudvalget i Furesø Golfklub

Mikael R. Ødum (44 10 48 12) mikael.odum@gmail.com
Henrik B. Winther (22 22 82 15) henrik.b.winther@gmail.com
Annette Fløistrup (40 58 44 40) annette.floistrup@gmail.com
Camilla Esper Larsen (42 36 98 08) camilla.esper@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev