Tirsdagsturneringen – en ny turnering med fokus på hygge og socialt samvær

En ny turnering med fokus på hygge og socialt samvær bliver afprøvet i 2023.

Turneringen er en ’overgangsturnering’, der primært retter sig mod nyere golfspillere der forlader Kaninklubben, og måske finder de mange andre tilbud om social golf lidt overvældende. Desuden vil turneringen være et tilbud til medlemmer med mere anciennitet, der ikke rigtig har fundet sig til rette med de eksisterende tilbud om social golf.

Turneringen hedder ”Tirsdagsturneringen”, og den har mange af de samme proportioner som den velkendte Torsdagsturnering. Vi har også allieret os med nogle fra Udvalget for Torsdagsturneringen til at hjælpe os i gang.

Tirsdagsturneringen er forbeholdt medlemmer med HCP > 30, og planlægges afholdt hver anden tirsdag i sæsonen som en 9-hullers gunstart kl. 17:30. Deltagelse kræver blot tilmelding via GolfBox.

Bestyrelsen har høj fokus på balancen mellem reserverede starttider til socialt golfsamvær, og tilgængelighed af starttider til medlemmernes private runder. Det vurderes at denne turnering kan bidrage til at fastholde en gruppe af medlemmers tilknytning til Furesø Golfklub, og dermed kan de ekstra reserverede tider på 9-hullers banen retfærdiggøres.

Charlotte Kamp Bjerre
Lisbeth Riggelsen
Mikael Rosenkrans Ødum

Tilmeld dig vores nyhedsbrev