Turneringsplan 2021

Nu er planen for årets klubturneringer klar

Der er både gengangere og genoplivning af gamle travere. 18-hulsturneringer og 9-hulsturneringer. Parturneringer, holdturneringer og singleturneringer. Sjove turneringsformer og mere konkurrencebetonede turneringer. Med andre ord er der noget for alle uanset handicap.

Furesøugen

Vi satser på i år at kunne gennemføre Furesøugen fra torsdag den 5. august til søndag den 8. august. Alle dage vil være spækket med forskellige former for turneringer, hvor man til de fleste får mulighed for at invitere gæster til en favorabel greenfee og turneringsfee. Fredag til søndag vil være markedsdage med vinsmagning, delikatesser, tilbud i restauranten og hyggelig musik. Så hvis du allerede nu går og planlægger din sommerferie, så sæt i kryds kalenderen, så du ikke går glip af noget.

Coronarestriktioner

Alle turneringer er planlagt til at kunne afvikles uden restriktioner. Det kan derfor ske, at en turnering enten må ændres fra at blive afviklet som gunstart til løbende start eller helt aflyses. Der vil i givet fald ikke blive flyttet klubturneringer til at blive afviklet på et senere tidspunkt.

Turneringsprogrammet vil også forekomme i en trykt udgave.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev