Velgennemført EM for drengehold

Et års planlægning kulminerede i starten af juli med et velgennemført EM for drengehold på Furesø Golfklubs anlæg.

Det blev Tyskland, der stolt kunne hæve trofæet på finaledagen, og tyskerne havde da også været meget overbevisende igennem hele turneringen. Eksempelvis toppede de slagspilskvalifikation med samlet 19 under par. Andenpladsen gik til Italien. Noget kunne tyde på, at forberedelse betaler sig for, det var netop Tyskland og Italien, der havde gæstet vores anlæg til nogle dages træning nogle uger før EM. Vores svenske brødre snuppede tredjepladsen, mens det danske hold måtte nøjes med en lidt skuffende syvendeplads. 

De tre vinderhold: 1: Tyskland, 2: Italien, 3: Sverige

Ros fra alle sider

EM-ugen gik over al forventning. Også på finaledagen, hvor vi sloges mod vandmasserne og efter kun 1½ times afbrud kunne genoptage spillet. Godt golfvejr kombineret med en smuk bane og fantastisk arbejde af de frivillige udløste masser af roser. Spillere, trænere, EGA og dommere har på skift rost vores anlæg, vores klubhus, arbejdet fra de mange frivillige, banen og naturligvis vores fantastiske greenkeepere – herefter navngivet ”The GreenkeepDreamTeam”.

Som en af de fire danske dommere uopfordret udtalte: ”I er nok ikke klar over, hvor fantastisk en velholdt og spændende bane, I har, i forhold til de andre baner jeg besøger!”

Hvis du vil læse lidt mere, omkring hvordan vores GreenkeepDreamTeam arbejder, er her et link til et interview med vores chefgreenkeeper Thomas Pihl, som golf.dk udgav før EM.

Furesø Golfklubs greenkeeperstab

Mange frivillige

Mere end 80 frivillige deltog i arrangementet og fik det hele til at køre både på og udenfor banen. Vi var ikke overrasket over at kunne samle frivillige. FG har generelt en stor gruppe frivillige, der deltager på mange områder – fra begynderuddannelse, til turneringer, banen, forskellige udvalg m.m. Men at man på ganske få opfordringer kan mønstre over 80 frivillige i alle andersgrupper, der vil bruge deres sommerferie/fritid i klubbens og golfens interesse, er alligevel imponerende.

En stor del af de frivillige afsluttede ugen med en søndagsturnering på par 3-banen, en velfortjent grillbuffet og masser af højt humør.

Ca. halvdelen af alle de frivillige

Tak!

KÆMPE TAK for indsatsen til

  • Alle de frivillige
  • Klubbens personale
  • Restaurant og Proshoppen
  • .. og naturligvis The GreenkeepDreamTeam  

Billeder

Vi har samlet lidt blandede billeder, som især Liselotte Heiredal og Peter Schlüter har bidraget med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev