Vil du være frivillig til EM for drenge?

EGA Boys Team Championship

Som tidligere annonceret lægger Furesø Golfklub bane til EM for Drenge i dagene d. 4. til 10. juli 2021.

Furesø er blevet valgt af DGU til at afvikle dette store mesterskab, og vi glæder os meget til at levere et flot mesterskab.

22 nationer med seks spillere pr. hold skal dyste om mesterskabet.

Programmet er:

Søndag d. 4. juliBanen er lukket for forberedelse
Registrering af spillere og åbningsceremoni
Mandag d. 5. juliPrøvespil på banen
Tirsdag d. 6. juliSlagspils-kvalifikation dag 1
Onsdag d. 7. juliSlagspils-kvalifikation dag 2
Torsdag d. 8. juliHulspil dag 1
Fredag d. 9. juliHulspil dag 2
Lørdag d. 10. juliHulspil dag 3 – finaler og placeringskampe
Afslutningsceremoni
Søndag d. 11. juliHestkøbgaard- og Farum-sløjferne er igen åbne for medlemmer

Alle dage skal de 132 spillere på banen og efter de to første dage deles holdene – ud fra deres resultater i de to indledende runder – i tre grupper A, B og C.

Torsdag, fredag og lørdag spilles hulspil i de tre grupper – Europamesterholdet findes i A-gruppen.

Vi ser frem til en spændende uge. Her kan du møde de up-coming spillere, hvoraf nogle vil turne pro, inden for ganske få år. Så du kan forvente at se rigtig god golf.

Furesø skal bruge MANGE frivillige

Som værtsbane har Furesø Golfklub mange forpligtelser foruden at lægge græs til selve turneringen. Vi skal bruge minimum 75 frivillige og meget gerne 100. Hver dag skal der løses en række opgaver fra tidlig morgen og til efter spillet er slut, og det vil derfor være nødvendigt at arbejde i to skift hver dag. De frivillige skal bl.a. løse opgaver som startere, forecaddies, livescoring, boldopsamling, chauffører og diverse ad hoc opgaver. Derudover vil vi gerne stille en frivillig til rådighed for hver nation, som de kan trække på under hele turneringen, som kan hjælpe med stort og småt.

Således er der opgaver for alle. Nogle kræver visse kompetencer, andre vil alle kunne løse. Så hold dig ikke tilbage med at melde dig.

Hvis du har lyst til at hjælpe som frivillig og få nogle uforglemmelige oplevelser, kan du melde dig på nedenstående link. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte Medlemsudvalget (medlem@fggolf.dk).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev