Er du den nye restauratør/forpagter til Café & Restaurant Hestkøbgaard i Furesø Golfklub?

Forpagtning

Kunne du tænke dig at blive vores nye restauratør (forpagter)? Tiltræden senest ved golfsæsonens start den 1. april 2020, gerne før.

Café & Restaurant Hestkøbgaard

Vores smukke Café & Restaurant Hestkøbgaard i Birkerød består af et stort, velindrettet restaurationslokale til selskaber etc. samt et mindre restaurationslokale.

Herudover råder restauranten over en pejsestue med bar og ekspedition og en stor udendørs terrasse med udsigt over den smukke park. Der er tilknyttet flere møde-/festlokaler til restaurantens benyttelse. Køkkenet er velindrettet og fuldt monteret med alt produktionsudstyr samt komplet service.

Vi ønsker, at forpagteren kan drive en rentabel forretning, så der skal ikke betales leje eller forpagtningsafgift. Klubben investerer i produktionsapparatet, så forpagter betaler kun for dettes vedligeholdelse samt egne forbrugsafgifter.

Der er stort grundlag for at afholde selskaber, og der er allerede booket mange selskaber, bryllupper, konfirmationer, dåbsfester og private fester og andre arrangementer til den kommende sæson. Café & Restaurant Hestkøbgaard er med de flotte og atmosfærefyldte faciliteter et populært sted at afholde alle former for arrangementer.

Takket være den gode beliggenhed, de smukke lokaler og den gode mad benyttes restauranten til rigtigt mange forskellige aktiviteter.

Den årlige omsætning har de sidste år været på 4 mio. kr. ex. moms årligt.

Furesø Golfklub

Furesø Golfklub er en af Nordsjællands største og mest fremtrædende golfklubber. Klubben ligger i Birkerød og har den smukke ejendom og tidligere herregård Hestkøbgaard som centrum for klubfaciliteterne, herunder restauranten. Se mere på www.fggolf.dk/restaurant.

Klubben har ca. 2.000 aktive og passive medlemmer og dermed mange klubaktiviteter, hvilket også afspejler sig i restaurantens drift. Restauranten er velbesøgt både af medlemmer, gæstespillere og andre gæster fra lokalområdet.

Klubben har sammen med forpagteren et inspirationsudvalg, som udelukkende er til for at inspirere samarbejdet mellem klub/medlemmer og forpagter.

Ansøgning

Ansøgning med CV og eventuelle referencer bedes fremsendt til Furesø Golfklub, Hestkøbgård, Hestkøb Vænge 4, 3460 Birkerød, att.: Direktør Lars Lindegren, eller på: lli@fggolf.dk.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Lars Lindegren: lli@fggolf.dk / 2844 6807.

Du er velkommen til at aftale et møde, hvor du kan få gennemgået faciliteterne på Hestkøbgaard og stille uddybende spørgsmål til udbudsmaterialet.

Rekvirer gerne hos Lars Lindegren et fyldigt udbudsmateriale, der i detaljer beskriver en forpagters muligheder samt klubbens forventninger, årshjul og budgetter.

Proces

  • Ansøgningsfrist: Den 7. januar 2020
  • Uge 3: Første samtalerunde
  • Uge 4: Anden samtalerunde med persontest
  • Snarest muligt herefter opstart af ny forpagter, men senest den 1. april 2020

Ansøgningen bør indeholde:

  • Beskrivelse (og gerne CV) for den/de person(er), der skal drive restauranten og er synlige i dagligdagen.
  • Forslag til et overordnet koncept for ”medlemsrestauranten”, ikke nødvendigvis selskabsdelen.
  • Refleksioner over de forventninger, der stilles i udbudsmaterialet.
  • Tanker omkring driftsøkonomi, antal ansatte og gerne er overordnet budget.

Kontakt eventuelt Lars Lindegren for en mere uddybende beskrivelse af ovenstående.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev