Hjælp klubben og vind 3 greenfee

Del på facebook
Del på twitter
Del på email

For at kende til medlemmernes oplevelser og få deres mening om medlemskabet af Furesø Golfklub er der nu afsendt den anden af tre årlige spørgeskemaer. Der udsendes årligt tre spørgeskemaer, hver gang til 1/3 af klubbens medlemmer.

Vi håber derfor, hvis du er blandt denne undersøgelses tredjedel, at du vil hjælpe og bruge lidt tid på at besvare nogle spørgsmål omkring dine oplevelser som medlem. Du har, hvis du er udvalgt, i dag modtaget en mail med link til spørgsmålene.

Sidste frist for besvarelse af skemaet er den 06.08.2019.

Ved at besvare spørgeskemaer fra Golfspilleren i Centrum hjælper du ikke bare os; du hjælper også dig selv og andre golfspillere med at få bedre golfoplevelser. Vi modtager på denne måde input fra bredden af medlemmer og kan basere vores indsatser på dette.

Undersøgelsen er anonym og gennemføres på vores vegne af Dansk Golf Union og deres partner Players 1st.

Vi lader DGU trække en vinder af tre greenfee billetter til FG, når undersøgelsen er afsluttet.

Tak for deltagelse.

Med venlig hilsen
Golf Manager Lars Lindegren

1 kommentar til “Hjælp klubben og vind 3 greenfee”

  1. karin Jøhnk

    Vi har en skøn golfbane og jeg vil foreslå i straks tænker over om det nu er klogt, at hæve greenfee priserne for at holde gæster ude, fordi i siger banen skal bruges til medlemmerne. Det er en rigtig dårlig ide, vi skal da tvært om åbne op og vise vores luksus frem, så skal vi hellere ikke kæmpe så meget for, at holde medlemstallet stabilt og vi får flere penge i kassen. Vores venner kommer ikke og spiller vores bane med os, nu er det os der tager ud til deres baner. Jeg har næsten lige været på Hjarbæk og banene var perfekt og de har 16.000 greenfee spiller hvert år. Vi har flere nedslagsmærker på greeens efter os selv, end de havde., så det er ikke gæster der sjusker. Jeg har godt nok igen meldt mig som hjælper til golfens dag, men synes det gør det sværer, at forsvare vores holdning i klubben, at gæster skal holdes væk. Tænk da på rundt om i danmark så er der masser af tilbud med spil og spis og det må da give mere omsætning. Ligepludselig så er der ikke penge nok og så skal i hæve kontingent eller spare på banepleje. Jeg er vild med vores bane, men jeg synes vi skal passe på, at være så ugæstfri. Vi skal have omsætning og ikke omvendt og der er masser af plads til os selv, jeg spiller hver dag og jeg får altid en plads. I spidsbelastninger i weekend skal vi bare lære, at være en 4-bold, så er der også meget bedre flow, men uha nej tænk hvis vi skulle lære andre, at kende….det er bagsiden af vores klub. Det tog mig det meste af 3 år, at blive lukket ind og jeg er ellers meget skikkelig, måske lidt ambisiøs for min alder, men alligevel. Det var faktisk regionsgolfen som fik mig til, at falde endelig til og der passer vi da også på udgiften sammen sørger vi altid for selv, at betale for vores gæsters øl/vin efter match. Jeg har ikke noget imod, at stå ved det som jeg skriver og vil altid gerne uddybe. God sommer 44-3217

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev