Justering af reglerne for tidsbestilling

Vi har hidtil haft tre ”boldrender”:

  • En fysisk boldrende, som kan benyttes af spillere, der gerne – uden tidsbestilling – vil spille på en ledig plads i en bold.
  • En række blokerede tider i Golfbox, som kun kan bestilles på touchskærmene i klubben.
  • Ledige tider i tidsrummet fra en halv time til 5 minutter før en ønsket tid, som ligeledes kun kan bestilles på touchskærmene i klubben.

Det er vores erfaring, at de tre boldrendesystemer har givet anledning til en del forvirring, og at de ikke benyttes i nær samme omfang som bestilling af tider via internettet. De står således ofte ubenyttet hen.

Vi har derfor besluttet at forenkle ”boldrendesystemet”, så det alene består af ledige tider en halv time før, og som kun kan bestilles på en af de to touchskærme i klubben (i hallen til omklædningsrummene og i flaghuset).

Hvis man er i klubben og får lyst til at gå ud og spille, vil der som regel altid være en ledig tid, man kan koble sig på inden for en overskuelig tid.

På touchskærmene vil boldrendetider som hidtil ikke figurere særskilt. Man vil kunne bestille alle ledige tider helt frem til 5 minutter før en starttid. De inden for den følgende halve time vil være forbeholdt spillere i klubben, der benytter touchskærmene.

De fysiske boldrender vil blive fjernet, men ”først til mølle” princippet gælder fortsat, hvis spillere, der ikke har bestilt tid, ønsker at koble sig på en ledig tid eller benytte en hel fri tid.

Der er udarbejdet nye ”Grundregler for tidsbestilling”, som kan ses på under Banen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev