Kaninklubben

Andre aktiviteter

Undervisning i regler/etikette/tempo og hcp/scorekort – DGU’s regelprøve.

Den ovennævnte undervisning afholdes i mødelokalet på 1. sal i hovedbygningen – alle dage med start kl. 19.00 og typisk en gang om måneden. Se datoer på Kaninklubbens hjemmeside og regn med, at det hver gang tager 2-2½ time.

Undervisning i indspil, putning og Short Game konkurrence

Sidst i juni måned arrangeres der sammen med klubbens træner en lektion i indspil og putning samt efterfølgende Short Game konkur­rence med præmier.

Fra teori til praksis

På et særligt udvalgt hul på den store bane gennemgås i praksis de almindelige dropperegler samt en række hyppigt forekommende situationer, hvor regelbogen kommer i anvendelse.

Venskabsturnering

I slutningen af august måned afholdes der en venskabsturnering mod nye golfspillere fra golfklubberne i Hørsholm og Kokkedal.

Turneringen, afholdes skiftevis i Hørsholm, Kokkedal og Furesø. Turneringen er med middag og præmieoverrækkelse.

I 2019 afvikles venskabsturneringen i: Hørsholm Golfklub

Turnering og middag

Sidste mandag i juni samt sidste lørdag i september markerer vi afslutnin­gen på forårssæsonen samt afslutning på sæsonen med en turnering med deltagelse af mentorer. Efter turneringen er der fælles middag i restauranten samt præmieoverrækkelse.

Ved sæsonafslutningsmiddagen uddeler vi udover præmier for bedste spil også præmier for Årets kanin, Årets mentor og Årets regelquizvinder.

I 2019 gik disse præmier til

Årets kanin: Hanne Pedersen
Årets mentor: Hanna Bohn Vinkel
Årets regelquizvinder: Charlotte Braginski

Pro-AM turneringen

Furesø Golfklubs elitespillere deltager i en turnering med kaninerne.  Her får vi lejlighed til at spille sammen med klubbens ypperste spillere og får den fornøjelse at se deres eminente golfspil. Efterfølgende spiser vi middag sammen.