Kaninklubben

Highlights fra aktivitetsplanen.

Undervisning i regler, etikette og tempo

Mødested er mødelokalet på 1. sal i hovedbygningen. Her gennemgås de vigtigste og mest benyttede golfregler på halvanden time. Undervisningen fortsætter ude på stor bane, hvor der bruges en god times tid på at illustrere dropperegler i praksis samt en række hyppigt forekommende situationer, hvor regelbogen kommer i anvendelse.  Husk tøj og sko der passer til vejret.

Der undervises sidst på dagen en gang om måneden, se tidspunkterne i aktivitetsplanen.

DGU’s regelprøve

Din regelforståelse skal dokumenteres ved at gennemføre DGU’s regelprøve on-line på golf.dk.

Vælg fanen golfregler og derefter regelprøve.

Undervisning i HCP og scorekort

Undervisningen afholdes i mødelokalet på 1. sal i hovedbygningen. Du orienteres om baggrunden for og udviklingen af HCP systemet, lærer at fordele ekstra slag og manuel udfyldelse af scorekort.

Det får du brug for at kunne ,hvis golfbox automaten ikke kan skrive scorekort ud, eller du er i udlandet på en bane uden en golfautomat, der skriver scorekort ud.

Undervisningen tager 2 – 2,5 timer. Der undervises sidst på dagen 1 gang om måneden. Se tidspunkterne i aktivitetsplanen.

Undervisning i indspil, putning og Short Game konkurrence

Sidst i juni måned arrangeres der sammen med klubbens træner en lektion i indspil og putning samt efterfølgende Short Game konkur­rence med præmier.

Venskabsturnering

I slutningen af august måned afholdes der en venskabsturnering mod nye golfspillere fra golfklubberne i Hørsholm og Kokkedal.

Turneringen, afholdes skiftevis i Hørsholm, Kokkedal og Furesø. Turneringen er med middag og præmieoverrækkelse.

I 2021 afvikles venskabsturneringen i: Kokkedal Golfklub

Turnering og middag

Sidste spilledag i juni markerer vi afslutnin­gen på forårssæsonen med en turnering med deltagelse af mentorer. Efter turneringen er der fælles middag i restauranten samt præmieoverrækkelse.

Sidst i september holder vi sæson afslutningsmiddag. Her uddeler vi udover præmier for bedste spil også præmier for Årets kanin, Årets mentor og Årets regelquizvinder.

I 2020 gik disse præmier til

Årets kanin: Julia Rasmussen
Årets mentor: Sten Søborg Christensen
Årets regelquizvinder: Alex Kjeldsen
Årets flidspræmie i regelquiz: Jette K. Nielsen

Pro-AM turneringen

Furesø Golfklubs elitespillere deltager i en turnering med kaninerne.  Her får vi lejlighed til at spille sammen med klubbens ypperste spillere og får den fornøjelse at se deres eminente golfspil. Efterfølgende spiser vi middag sammen.