Nicolai stopper i restauranten

Grundet glædelig familieforøgelse og erhvervsmæssige udfordringer så må vores forpagter Nicolai skære ned på sine engagementer. Derfor har Nicolai valgt at trække sig som forpagter i Furesø Golfklub.

Det er vi kede af; Nicolai har gjort det godt i FG, han er en dygtig ”madmand” og fået megen ros for både den daglige mad og de flotte festarrangementer.

Nicolai hjælper med processen med overgang til en ny forpagter samt at gennemføre alle de arrangementer, der er aftalt, som de er aftalt.

Processen med at finde en ny forpagter er startet, og vi tror på, at vi inden for en kort tid kan have en erstatning på plads. Vi glæder os over, at vi, både i mellemtiden og efter den nye forpagter er på plads, kan afholde alt, hvad der er aftalt med restaurantens kunder.

Torsdag den 19. december 15.30-17.30 – deltag i temamøde om restauranten

I forbindelse med arbejdet med vores restaurant, hvor vi ønsker at kunne tilgodese så mange realistiske ønsker som muligt, så afholder vi en temaeftermiddag, hvor vi opsamler input og gode ideer. Man kan i sagens natur kun forvente, at alt input bliver hørt og noteret. Noget vil være realistisk at indføre, andet ikke, men kan alligevel måske inspirere.

Tilmeld dig til eftermiddagen, max. 48 deltagere (først til mølle). Tilmeld dig i GolfBox – og vælg to temagrupper, du kunne ønske at deltage i:

  1. Ungdom
  2. KIK
  3. Turneringer
  4. Åbningstider og selskaber
  5. Frokostkort og banesandwich
  6. Aftenkort

Vi har opslået forpagtningen og er i gang med processen – kender du nogen?

Kender du nogen, der vil med som ansøger kan det nås endnu. Du kan linke til ansøgningen på hjemmesiden HER.

Du må meget gerne benytte linket til at slå op i det virtuelle, jo flere steder jo bedre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev