PM News 7: Hvad har du nu af muligheder?

Kære PM i FG.

Så lakker det mod enden af PM forløbet. De første to måneder med træning er ved at være slut, og her kan du læse hvilke muligheder du har efter PM.

Afbud til træning

Vi oplever desværre en del, der ikke melder afbud, når de har meldt sig til træning. Det er ikke fair overfor trænere, der skal planlægge træning og hjælpetrænere, eller for andre PM, der ikke har tilmeldt sig grundet fuldt hold.

Så venligst meld afbud, hvis du ikke kan deltage i træningen.

Spil og træning

Du kan den sidste måned af PM (juli) spille og træne på egen hånd.

Du kan spille på Par 3 banen, hvis du ikke har bestået golfkørekortet.

Har du bestået golfkørekortet, kan du spille ugens 9 huls bane, fra sort tee. Kommer du ned på hcp. 54, kan du spille fra de andre teesteder også.

Træning

Du kan købe individuel træning hos vores pro’er, både som enkeltlektioner og med et klippekort.  Se mere HER. Her kan du også læse om gruppetræninger.

Medlemskab

Efter PM, eller straks du har fået golfkørekortet, kan du vælge mellem:

  • Par 3 bane medlemskab kr. 1.075/halvår (Associeret medlemskab, der ikke giver DGU medlemskab; kun medlemskab i FG)
  • PM 9 huls medlemskab (max. 1 år) kr. 2.925/halvår (Fleksmedlemskab med DGU medlemskab inkluderet, så der kan spilles green fee på andre golfbaner)
  • 18 huls medlemskab kr. 4.650/halvår (Fuldt medlemskab med DGU medlemskab inkluderet, så der kan spilles green fee på andre golfbaner)

Du skal ved skiftet selvfølgelig kun betale forholdsmæssigt kontingent.

Kontingent opkræves d. 1/4 og d. 1/10. Skal du nedgradere fra en medlemskategori, skal du min. have været medlem i denne kategori et år. Skal du opgradere, kan du gøre dette, når du har lyst. Bemærk, at 9 huls medlemskabet er et specielt tilbud til PM (medmindre man er mere end 72 år, så gælder det for alle), og en PM kan max. have dette medlemskab et år.

Henvend dig til Keld i servicecenteret, eller skriv til ham på kontor@fggolf.dk.

Udstyr

Du kan købe dit udstyr, som du har lånt i din PM periode for kr. 975,-.

Henvend dig til Keld i servicecenteret, eller skriv til ham på kontor@fggolf.dk.

Har jeg ikke opnået kortet

Så fortsætter du blot som almindeligt medlem og tager dine prøver til individuel træning og hos Kaninklubben.

Nye PM hold

Har du venner og bekendte, der ønsker at starte som PM, så starter vi nye hold igen i august. Vi holder en ny Golfens Dag søndag d. 4/8. Har du nogen, der gerne vil deltage, så send navn og e-mail til kontor@fggolf.dk.

PMFG

”PMFG – Prøvemedlem (PM) i Furesø Golfklub (FG)” er en ny gruppe på Facebook, som du kan tilmelde dig som PM i FG. Her kan du udveksle erfaringer, hente information, finde spille- og træningsmakkere etc.

Gruppen er lukket, så kun klubbens medlemmer kan se opslag og andre medlemmer.

Du skal have en Facebook profil for at deltage. På et tidspunkt erstattes denne gruppe af en gruppe på klubbens hjemmeside, hvor du ikke behøves en FB profil, så konverterer vi alle. ?

Søg efter ”PMFG” på Facebook og vælg ”PMFG – Prøvemedlem (PM) i Furesø Golfklub (FG)”, så kan du søge om optagelse i gruppen. Du kan også tilgå gruppen direkte her: https://www.facebook.com/groups/438685166956002/

PM News

Du kan se alle tidligere PM news på vores hjemmeside HER.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev