Resultater fra Danmarksturneringen maj 2024

Herre 2. division

1. weekend af Danmarksturneringen er nu overstået, og det har været en super weekend for Furesøs førstehold.

  Begge kampe i denne weekend var på udebane, lørdag mod Rungsted, og søndag mod Hørsholm.
  Lørdag var vi lidt bagud efter foursomes, men kom stærkt efter nogle meget tætte singles med mange matcher ned ad 18. hul og endte med delt match (9-9) mod Rungsted.

  Søndag gik det lidt nemmere. Vi startede stærkt ud og var hurtigt oppe i foursomes, som endte 4-2 til Furesø. Det gik også godt i singles. Furesø vandt 5 ud af 6 singles og ledte holdet til en overlegen 14-4 sejr.

  Alt i alt en rigtig god uge på udebane, nu skal der arbejdes frem mod næste weekend den 15.-16. juni.

  På topbilledet ses fra venstre:
  Emil Bengtsen, Sebastian Steensgaard Nielsen, Mark Housego, Anders T. Larsen, Christian Maack, Jeff Young og Lucas Albrechtsen. Liggende: Christian Maack.

  Herre 4. division

  Weekenden den 25.-26. maj var den første divisionsweekend, og Furesøs andethold havde en stærk opstilling i de to kampe.

  Lørdagen var mod Værløse på hjemmebane, og vi fik en drømmestart med en storsejr på 12-0. Værløse “vandt” dog kampen på tilskuerpladserne, hvor der mødte flere støtter op, som nød det gode spil og det dejlige vejr. Lørdag bestod holdet af Hjalte Seedorf, Anton Petersen, Mikkel Jensen, Emil Hribar, Christian Mikkelstrup, Christian Kauffmann og Stig Quist.

  Søndag tog holdet til Mølleåen, og på trods af en meget lige kamp måtte Furesø se sig slået 5-7. Hjemmebanefordelen var for stor, og heldet var ikke helt med Furesø. Mølleåens greens var markant bedre og hurtigere, end vi er vandt til i Furesø, hvilket skabte lidt usikkerhed omkring greens. Søndag havde vi afgivet Emil til førsteholdet, som havde brug for en ekstra håndsrækning, men heldigvis havde vi en stærk erstatning i Lucas Calberg, som trådte ind og spillede single. Furesøs point om søndagen kom fra den stærke foursome bestående af Mikkel Jensen og Christian Mikkelstrup samt Hjalte Seedorf, som alle havde sikre sejre.

  På billedet ses fra venstre:
  Anton Petersen, Christian Kauffmann, Emil Hribar, Hjalte Seedorf, Mikkel Jensen, Stig Quist, Christian Mikkelstrup, Peter Maack og Lucas Calberg.

  Resultaterne fra alle hold i Danmarksturneringen kan ses under:
  Eliten på hjemmesiden

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev