Sommercampen 2019

Traditionen tro afholdt ungdomsafdelingen sommercamp for klubbens juniorer i den første uge af skolernes sommerferie, og hele 44 spillere deltog i den fem dage lange træningslejr.

Vi mødtes tidligt mandag morgen og gik i gang med teknisk træning på rangen under kyndig vejledning af Russ og Lisa. Peter Svendsen hjalp også til, når han ikke havde medlemstræning, ligesom elitespillerne Sylvester Bizzarro og Peter Ligaard sørgede for at tage sig af de mindste.

Mandag spillede vi 9/18 huller på stor eller lille bane, og om aftenen var der foursome-puttekonkurrence på øvre green. Det var en fed aften med godt vejr, god stemning og skøn ung musik fra ungdomsafdelingens nye festival-højtaler.

Tirsdag blev vi hentet kl. 08.00 af en stor turistbus, som vi proppede til randen med glade børn, trænere og voksne (53 stk. i alt), og så kørte vi til Barsebäck, hvor de øvede spillede en anstrengende runde i mega-blæsevejr, mens de mindre øvede nøjedes med 9 huller på par 3-banen Litorina. På trods af vejrforholdene havde vi alle en super oplevelse; de modigste af os hoppede endda i swimmingpoolen, inden vi spiste pyt-i-panna og rejste hjem igen.

Nå jo … Tirsdag var samtidigt dagen, hvor første runde af Stenson/Sunesson Junior Challenge startede, og gudhjælpemig om ikke nogle af vores juniorer var så heldige, at de fik autograf og selfie med Henrik Stenson. Uforglemmeligt!

Onsdag havde vi besøg af Kræftens Bekæmpelses lokale afdeling ifm. Solkampagnen, som fortalte de unge om vigtigheden af at beskytte sig mod solens farlige stråler. Selvom det var spændende, var de flestes tanker allerede inde i Tivoli, hvor de tog hen bagefter med toget. Efter det oplyste blev der heller ikke nogen børn væk i år, og alle havde en skøn tur med masser af grin og kilden i maven.

Torsdag spillede en række af spillerne generationsturnering med en forælder/bedsteforælder, og det var vist ret hyggeligt for de flestes vedkommende (et par juniorer var nødt til at gå ind, fordi det regnede, og de blev kolde). Om aftenen blev der afholdt festmiddag og præmieoverrækkelse i restauranten, og et hav af præmier blev delt ud til de dygtigste; ja, faktisk fik alle spillerne en præmie med hjem, så alle var godt tilfredse bagefter.

Fredag drog en række af spillerne til Hillerød for at spille turnering, mens resten blev hjemme i Furesø og trænede på livet løs. Når man ser på den glæde, iver og træningslyst, de unge lægger for dagen under campen, kan man kun blive glad. Vi har en super ungdom i klubben, der trives, og vi ser nu frem til efterårssæsonen.

Og sluttelig vil vi gerne sige et stort tak til vores sponsorer (REMA 1000, Føtex, La Qualità, proshoppen samt spejderne) for deres støtte til campen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev