Den Grønne Dameklub

Turneringsbetingelser

Vi spiller hver tirsdag mellem kl. 8.40 og 11.00 og sidste tilmelding for at deltage i tirsdagens turnering er mandagen før kl. 12!!!

 

18-huls spillerne

– I skal reservere en ugentlig 18-huls spilletid i Golfbox

– og samtidig tilmelde jer Den Grønne Dameklubs ugentlige turnering, også i Golfbox (gå ind på Klubturnering: Åbne turneringer).

– Efter spil bedes I, hvis muligt, indtaste jeres scores på mobilen. I får dagen før en SMS og en mail med linket til scoreindtastning. Vi anbefaler, at I først indtaster jeres scores, når runden er slut. Herudover skal scorekortet også afleveres.

 

9-huls spillerne

Principielt skal I reservere en ugentlig spilletid i Golfbox på 9-hulsbanen og efter endt spil aflevere scorekortet. Er der kun få spillere på 9-hulsbanen, book da i stedet tid på 18-hulsbanen. Meddel turneringsledelsen inden spil, at du kun spiller 9 huller.

 

RÆKKER

Vi spiller i 2 lige store rækker: En A- og en B-række

HCP-inddelingen for 2022 er:

A-rækken: 0 – 32,9

B-rækken: 33,0 – 54

Vær opmærksom på, at du måske skal skifte række fra tirsdag til tirsdag afhængigt af resultat.

 

Din HCP-række skal anføres på scorekortet!

Det er obligatorisk for alle KIK’er at blive hcp.reguleret hver gang, de spiller. Bestyrelsen sørger for hcp.reguleringen i GolfBox.

Vi spiller generelt efter de almindelige Turneringsbetingelser for Furesø Golfklub. Ved pointlighed er det spilleren, der har laveste score på henholdsvis de sidste 9 – 6 – 3 huller, der vinder. Ved stadig pointlighed trækkes der lod.

 

EFTER SPIL

Efter hver turnering bedes du som nævnt indtaste din score på mobilen. Vent gerne, til runden er slut.

Herudover skal du samme dag aflevere KORREKT udfyldt scorekort, underskrevet af både spiller og markør. Markør skal udover underskrift også anføre sit medlemsnummer. HUSK også på scorekortet at anføre den række, du tilhører.

Birdies skal markeres med cirkel rundt om hulnr. samt anføres på det ikke-benyttede ”ark” på scorekortet.

TAK for jeres hjælp – Det letter turneringsledelsens arbejde meget!

 

PRÆMIER

18-hullers spillere

Min. 6 deltagere i en række udløser en 1. præmie

Min. 9 deltagere i en række udløser en 2. præmie

Min. 14 deltagere i en række udløser en 3. præmie

 

9-hullers spillere

Spiller ikke i en særskilt række, men indgår i A- eller B-rækken afhængigt af HCP. Der tillægges de sidste 9 huller 80% af de første 9 hullers score.

Ved særlige turneringer (f.eks. i forbindelse med middage) spilles der oftest holdturneringer i én række. Her vil der kun være hold præmier.

 

BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD GOLFSÆSON!

April 2022