Den Grønne Dameklub

Turneringsbetingelser

TURNERINGSBETINGELSER 2023 FOR DEN GRØNNE DAMEKLUB
Vi spiller hver tirsdag mellem kl. 8.40 og 11.00 og sidste tilmelding for at deltage i tirsdagens turnering er mandagen før kl. 12!!!


18-huls spillerne

– I skal reservere en ugentlig 18-huls spilletid i Golfbox

– og samtidig tilmelde jer Den Grønne Dameklubs ugentlige turnering, også i Golfbox (gå ind på Klubturnering: Åbne turneringer).

– Efter spil bedes I, hvis muligt, indtaste jeres scores på mobilen. I får dagen før en SMS og en mail med linket til scoreindtastning. Vi anbefaler, at I først indtaster jeres scores, når runden er slut. Herudover skal scorekortet også afleveres.


9-huls spillerne
Principielt skal I reservere en ugentlig spilletid i Golfbox på 9-hulsbanen og efter endt spil aflevere scorekortet. Er der kun få spillere på 9-hulsbanen, book da i stedet tid på 18-hulsbanen. Meddel turneringsledelsen inden spil, at du kun spiller 9 huller.


RÆKKER
Vi spiller i 2 lige store rækker: En A- og en B-række

HCP-inddelingen for 2023 er:
A-rækken: 0 – 31,9
B-rækken: 32,0 – 54

Vær opmærksom på, at du måske skal skifte række fra tirsdag til tirsdag afhængigt af resultat.


Din HCP-række skal anføres på scorekortet!
Det er obligatorisk for alle KIK’er at blive hcp.reguleret hver gang, de spiller. Bestyrelsen sørger for hcp.reguleringen i GolfBox.
Vi spiller generelt efter de almindelige Turneringsbetingelser for Furesø Golfklub. Ved pointlighed er det spilleren, der har laveste score på henholdsvis de sidste 9 – 6 – 3 huller, der vinder. Ved stadig pointlighed trækkes der lod.


EFTER SPIL
Efter hver turnering bedes du som nævnt indtaste din score på mobilen. Vent gerne, til runden er slut.
Herudover skal du samme dag aflevere KORREKT udfyldt scorekort, underskrevet af både spiller og markør. Markør skal udover underskrift også anføre sit medlemsnummer.
Birdies skal markeres med cirkel rundt om hulnr. samt anføres på det ikke-benyttede ”ark” på scorekortet.

TAK for jeres hjælp – Det letter turneringsledelsens arbejde meget!


PRÆMIER
18-hullers spillere Min. 6 deltagere i en række udløser en 1. præmie Min. 9 deltagere i en række udløser en 2. præmie Min. 14 deltagere i en række udløser en 3. præmie

9-hullers spillere spiller ikke i en særskilt række, men indgår i A- eller B-rækken afhængigt af HCP. Der tillægges de sidste 9 huller 80% af de første 9 hullers score.

Ved særlige turneringer (f.eks. i forbindelse med middage) spilles der oftest holdturneringer i én række. Her vil der kun være hold præmier.


BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD GOLFSÆSON!
Opdateret april 2023