Fra sidste bestyrelsesmøde

Regionalmøde

Bestyrelsen har deltaget i DGU regionalmøde. På mødet blev følgende emner behandlet: Seneste nyt fra DGU, Bane og miljø, Business Intelligence i golfklubber, ”Ikke unionsmedlemmer” og Golfspilleren i Centrum.

Golfspilleren i centrum (GIC)

Årets resultat af undersøgelsen fra Golfspiller i Centrum foreligger nu. 702 medlemmer har deltaget i årets undersøgelse. Resultatet viser, og der er plads til forbedringer. Det tager bestyrelsen naturligvis seriøst.

Selvom vi har en positiv ambassadørscore (svar på spørgsmålet: Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Furesø Golfklub til venner, familie eller kolleger?) ligger medlemsscoren lavere end sidste års score og lidt under gennemsnittet for andre klubber i hovedstadsregionen. Tilfredsheden blandt gæster er højere end tilfredsheden blandt medlemmer.  499 gæster har deltaget i undersøgelsen, og resultatet her viser, at FG klarer sig bedre end andre klubber i hovedstadsregionen.

I kan se resultatet af årets undersøgelse HER.

Dialogmøder

Bestyrelsen og udvalg ønsker at gøre en indsats for, at vores medlemmer bliver mere tilfredse med FG. Derfor vil der blive afholdt dialogmøder.

En række områder påberåber sig særlig opmærksomhed:

  • Ledelse og information (bl.a. tilfredshed med, om klubbens ledelse lytter til medlemmernes forslag og tilfredshed med bestyrelse og ledelse)
  • Atmosfære (bl.a. tilfredshed med sociale arrangementer og antal klubber i klubben)
    – Medlemsudvalget vil i begyndelsen af det nye år invitere til dialogmøder vedr. dette
  • Priser og produkter (bl.a. tilfredshed med værdi af medlemskab og ledige tider)
  • Banen (bl.a. tilfredshed med flow og hastighed på greens)

De første dialogmøder er planlagt til tirsdag den 12. og mandag den 25. januar. På disse to møder er området ”Ledelse og information” på agendaen. Læs mere om dialogmøder, indhold og tilmelding HER.

Trænere

I 2021 vil vi fortsætte med vores trænerteam fra 2020: Russell, Axel og Peter. De vi bliver suppleret med Lisa, der vender tilbage efter en på alle måder succesrig barsel. Lisa vil grundet den ændrede livssituation blive tilknyttet klubben på deltid.

Regnskab oktober

Den gode trend for dansk golf og FG fortsætter.  Hvor vi i starten af året havde bange anelser omkring årets resultat, er situationen vendt 180 grader. Grundet flere indtægtsgivende aktiviteter og sparede omkostninger forventer vi et flot økonomisk resultat i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev