Den Grønne Dameklub

Spil 9. juni 2020 – Hestkøbgaard-Farum

Vi spiller slagspil med loft – se reglerne nedenfor. Måske en god idé at printe denne side ud, da der ikke – som vanligt – vil være slipper i disse Corona tider.

Slagspil med ”Det Grønne Loft”

Fortvivl ikke over, at vi skal spille slagspil. Med indbygget loft behøver man ikke sende 15 bolde i søen, fordi man skal blive ved med at prøve, indtil man kommer over.

Udfyld – som sædvanlig – dit scorekort med antal tildelte slag på de enkelte huller.

Hvis du har 2 tildelte slag på et par 3 hul, er dit personlige par 5 (det antal slag, som vil give dig 2 stableford point ).

På scorekortet noterer du det antal slag, du har anvendt på hullet, men da vi spiller med “et loft” på 4 slag, skal du samle op, når du har brugt 4 slag mere end dit personlige par og i ovennævnte eksempel skrive 9 (3+2+4) på scorekortet.

Andre eksempler:

Har du på et par 4 hul 3 tildelte slag, skal du max. notere 11, nemlig 4+3+4.

Har du på et par 5 hul 3 tildelte slag, skal du max. notere 12, nemlig 5+3+4.

Efter runden sammentælles antal anvendte slag på de to sløjfer = bruttoscoren. Herefter fratrækkes ens eget antal tildelte slag = nettoscoren.  Nettoscoren er dit resultat, som skrives på scorekortet.

Herudover er det nødvendigt, at I i en af de andre kolonner anfører jeres stableford points (ligesom når I spiller en almindelig stableford), så I kan blive EDS’et.

HUSK altid at anføre, hvilken gruppe, I tilhører: A-rækken: 0-29,5 og B-rækken 29,6 – 54. Og de, der ligger lige omkring skiftet mellem A og B, skal være ekstra opmærksomme, da I kan skifte række fra gang til gang.

Rigtig god fornøjelse – vejret skulle arte sig vel uden regn:-)