Herreklubben

Matchkonditioner Hulspil (2019)

Sådan fungerer turneringen

Hulspilsturneringen 2019 afvikles som en CUP turnering.

I år er vi 49 tilmeldte, hvilket betyder at nogle må sidde over i første runde. Vinderne af første runde går naturligt videre til match nummer 2. Taber du derimod din første match, flyttes du over i en ny CUP turnering kaldet ”LUCKY LOSER”. På denne måde er alle deltagere sikret mindst 2 vigtige matcher.

Vi spiller på følgende måde:

Der spilles 1. runde med 17 matcher og 15 oversiddere. Herefter er der 32 spillere til anden runde af den ordinære turnering, som herefter får afviklingen af turneringen til at gå op.

LUCKY LOSER turneringen sættes i gang når de 2 første runder af den ordinære turnering er spillet færdige.

Der er trukket lod om alle pladser.

Spillerne skal selv indbyrdes beslutte spilledatoer. Dog gælder den ene regel, at alle kampene skal være færdigspillede indenfor den tidsperiode matchledelsen har udstukket:

(Lucky Loser turneringen sendes ud til dem der skal deltage i den, efter de 2 første runder af hovedturneringen)

Matchregler

Der spilles efter de gældende hulspilsregler, og der spilles over 18 huller på Furesø Golfklubs bane. Spillerne afgør selv hvilke sløjfe der spilles. I tilfælde af uenighed om valg af sløjfe foretages en lodtrækning (plat-krone) udført af uvildig 3. part eller af matchledelsen. I år skal alle matcher spilles færdige hvilket vil sige at man ved ”Tie/All Square” efter 18 huller, fortsættes til matchen er afgjort – ved “sudden death play-off” på en sløjfe, som man bliver enige om indbyrdes.

Matchledelsen vil holde deltagerne informeret om resultaterne på Herreklubbens hjemmeside og ved udsendelse af en resultatoversigt.

Hvis en spiller trækker sig, før han har spillet sin første kamp, vinder modspilleren uden kamp.

Hvis et resultat af en match ikke er oplyst til matchlederen inden for tidsfristen, trækker matchlederen lod og finder en vinder.

 Sådan beregnes og fordeles antallet af slag

Spillerne finder deres tildelte antal slag på banens to sløjfer. Bagefter udregnes forskellen. Denne forskel skal så fordeles på de sværeste huller. Hvis forskellen f.eks. er 5 tildelte slag tildeles de på hullerne med handicapnøgle 1, 2, 3, 4 og 5 til den spiller med det højeste handicap.

Rapportering af resultat

Enten på mail til mailbox: henrikrump1967@gmail.com

Eller  på SMS: 2022 6944.

Angiv venligst navn, medlemsnummer og resultat på begge spillere.

Venligst undlad at sende indberetninger til Herreklubbens normale mailadresse eller til Bestyrelsen.

 Matchfee

Der er betalt matchfee på 40 kr. af alle deltagere til hulspilsturneringen.

Præmier

Der er præmie til alle semifinalisterne og finalisterne i begge turneringer.