Herreklubben

Nyt medlem

Har du afsluttet din kanintid, eller er du på anden måde ny i golfklubben, har du mulighed for at melde dig ind i Herreklubben.

Herreklubbens formål er:

  • At fremme den konkurrenceprægede del af golfsporten blandt Furesø Golfklubs voksne mandlige medlemmer – min. 18 år og med handicap max. 54 – ved at afholde løbende golfturneringer for disse gennem hele golfsæsonen.
  • At fremme klublivet i Furesø Golfklub gennem det sociale samvær, som vil blive tilstræbt gennem hele sæsonen på tværs af Furesø Golfklubs øvrige fraktioner. Dette holdes for øje ved tilrettelæggelse og gennemførelse af turneringer, gennem selskabelige arrangementer, udflugter til fremmede baner og ved andre lignende tiltag.

Herreklubben spiller hver torsdag (såvidt muligt). Du bestemmer selv tidspunktet. For at tilgodese den arbejdende del af medlemmerne er seneste aflevering af scorekort først kl 23. Der lægges stor vægt på, at Herreklubben er for alle, gamle, som unge, arbejdende som pensionister og endeligt handicap 54 til minus.

Kontingentet er 400,- kr. for hele sæsonen. Dette dækker matchfee for alle ordinære torsdagsmatcher, præmier, almindelige driftsomkostninger samt til delvis betaling for de 3 middage.

Hvis du ønsker at deltage i hulspilsturneringen, betales 440 kr. (og ikke 400 kr.).

Indbetal derfor senest den 1. april, hvis du vil være sikker på at kunne deltage i åbningsmatchen, hulspilsturneringen og den efterfølgende middag. Beløbet skal overføres til klubbens bankkonto: reg.nr.: 1551, konto 12425554. Husk at påføre navn, dit Furesø Golfklub medlemsnummer, tlf. nr. og e-mail adresse.

For at få tilsendt program m.v., send en mail til: fg.herreklub@gmail.com

Du er også velkommen til at kontakte et medlem fra bestyrelsen for at hører nærmere.