Herreklubben

Præmieregulativ 2021

Præmier for ordinære torsdagsmatcher

 Der er præmier til de bedste i hver række i hver torsdagsrunde. Præmier består af vin og bolde. Vi har også 3 Nærmest Pinden præmier. Endvidere er der præmier til de bedste på vores forskellige ranglister.

Præmieuddeling vil foregår efter nærmere plan meddelt af bestyrelsen. Præmier vil blive forsøgt uddelt hyppigere end tidligere, så vi ikke har en større ophobning af præmier, der skal uddeles samlet til sidst. Se i øvrigt opdateret præmieregulativ, når det foreligger.

Såfremt man foretrækker, at ens præmier i løbet af sæsonen opspares til et gavekort til proshoppen i Furesø Golfklub, kan man anmode bestyrelsen herom. Anmodningen skal meddeles bestyrelsen senest ultimo april 2021 ved fremsendelse af mail til fg.herreklub@gmail.com. Den opsparede gevinst skal dog samlet udgøre mindst 200 kr. før der kan udstedes gavekort. Ellers modtager man alm. præmie.

Vi har hidtil uddelt præmie i form af 3 bolde hver gang man gåikbedre end sit handicap. Denne præmie er suspenderet indtil videre, så bestyrelsen kan vurdere, hvordan det nye handicapsystem påvirker spillernes muligheder for at opnå scores bedre end handicap fra uge til uge.

Der indføres en konkurrence med præmie for at opnå flest birdies eller bedre i hver række A, B, og C i hver adskilt periode april / maj / juni-juli / august-september.

Hver spiller kan kun vinde 1 ud af de 3 Nærmest Pinden præmier pr. torsdagsmatch.

Hulspilturnering

Der vil sædvanligvis være præmier til de 8 bedste placeringer.